7 mitjans de la Comunitat de Madrid coneixen l’entorn natural, patrimoni i gastronomia de Roses

Aquest cap de setmana Turisme de Roses ha dut a terme un presstrip en el qual han participat set mitjans de comunicació especialitzats en turisme de la Comunitat de Madrid. Al llarg de dissabte i diumenge, els visitants han pogut conèixer diferents espais i experiències que ofereix la població basades en el patrimoni, l’entorn natural i la gastronomia.
14/11/2022 09:07 -    

Turisme de Roses ha preparat un programa de visites, experiències i degustació de productes locals, per tal que els participants copsin i comuniquin els valors de la destinació turística de Roses fora dels mesos de més afluència turística. Els mitjans que han participat en la proposta han estat ABC "Viajar", Revista Mía, Gastro&Style.com, Expocultur, Rutaenfamilia.com, 20 Minutos i RV Edipress.

 

La jornada de dissabte es va iniciar amb una sortida amb e-bike pel Parc Natural de Cap de Creus, que va anar seguida d’una visita teatralitzada al conjunt megalític de Roses i d’una visita a les vinyes ecològiques del Cap de Creus amb tast de vins. El dinar va consistir en una degustació del plat més tradicional de la cuina rosinca, el suquet de peix. Ja a la tarda, l’experiència va prosseguir amb una visita al Castell de la Trinitat i la participació dels periodistes en l’activitat scape búnker, per acabar amb una passejada pel passeig Marítim coincidint amb la posta de sol,k que finalitzà a l’espai de concerts que el Festivalet de Roses va oferir aquest cap de setmana a la platja de la Perola.

 

Diumenge va tenir lloc una ruta senderista pel GR92 que transcorre pel litoral del Parc Natural de Cap de Creus i, a mig matí, els participants van visitar la Ciutadella de Roses. El programa finalitzà amb un dinar de comiat.

 

 

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document