Cuina, vi i art rosincs, protagonistes a Solingen del 19 al 25 de març
Un total de 13 restaurants rosincs traslladaran els seus cuiners, matèries primeres i saber fer durant tota una setmana fins a la ciutat alemanya de Solingen (comarca de Bergisches Land, 160.000 habitants), per presentar a la població autòctona els plats i l’essència de la gastronomia rosinca. Solingen ha estat la primera ciutat escollida pel consistori rosinc com a prova pilot del projecte “Ambaixades Turístiques”, consistent en la realització d’accions de promoció i fidelització turístiques a ciutats europees que, per les seves característiques, compten amb un elevat potencial per convertir-se en mercats emissors de turisme cap a Roses.
El projecte té per objectiu promocionar Roses com a destinació turística durant tot l’any. En èpoques vacacionals, a través de les seves platges, el seu entorn natural, la sevag astronomia, la seva oferta turística, i tots els serveis i activitats complementàries que reuneix (oferta esportiva, cultural, de lleure,…), i fora de la temporada turística mitjançant l’oferta de paquets específics per a les escoles de Solingen, gent de la tercera edat, associacions i clubs esportius i de lleure, etc. A diferència d’altres iniciatives, l’acció promocional se centra en una ciutat concreta i oferint-li avantatges i estades personalitzades (“target marketing”).
Accions del document