L’Aula Gastronòmica de Roses editarà un receptari de llobarro d’aqüicultura de la Badia de Roses
El receptari comprendrà entre 10 i 15 receptes on l’ingredient protagonista serà el llobarro d’aqüicultura de la Badia de Roses, totes elles elaborades per cuiners i cuineres de restaurants del municipi amb l’objectiu de donar a conèixer les seves qualitats gastronòmiques i les diferents opcions que hi ha per cuinar-lo. Dins del receptari es podran trobar les fotografies de les receptes i dels cuiners i cuineres que les han elaborat.
A finals de gener i principis de febrer s’iniciaran els contactes amb els restaurants del municipi per cercar aquells que tinguin interès a aportar els seus coneixements sobre l’elaboració de receptes amb aquest producte. Els restauradors interessats a participar en el projecte, poden també posar-se en contacte directament amb l’Àrea de Promoció Econòmica de Roses, trucant al 972 15 25 21 o enviant un correu a promocioeconomica@roses.cat
La coordinació d’aquesta acció, a càrrec de l’AODL de desenvolupament sostenible del sector primari de Roses, està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.
Accions del document