L'Aula Gastronòmica organitza aquests novembre nous tallers dirigits a professionals de la restauració
El taller de ' Motivació al servei de sala' tindrà lloc el proper 8 de novembre i oferirà dues sessions, una de 16 a 17h i una altra de 17 a 18h. La formació anirà a càrrec de Toni Gerez, actual cap de sala del Castell Peralada Restaura n t, amb una llarga i reeixida trajectòria professional. Amb Paco Pérez (restaurant Miramar), va obrir el restaurant L'Orada, passant a continuació a incorporar-se al Bulli, on va treballar dotze anys, inicialment com a cambrer i posteriorment com a sommelier, maître i cap de sala. Fruit d'aquesta experiència, va fundar amb Juli Soler, Ferran Adrià i Xavier Sagristà el Restaurant Hotel Mas Pau, del qual al fou director, sommelier i cap de sala, mantenint una estrella Michelin durant 20 anys. Mestre indiscutible a la tast de vins i quesos, a l'actualitat dirigeix el Castell Peralada Restaurant.
El taller que impartirà el proper dia 8 anirà dirigit a la motivació del personal de sala, a transmetre la passió per la feina, crear equip i escola.
Dilluns 14 de novembre arribarà el torn del taller de ' Tecnificació i especialització de la restauració', amb una sessió que es realitzarà de 16 a 18 h que anirà a càrrec de Marga Vilalta, fundadora de n~tropia, empresa dedicada a oferir serveis relacionats amb les tecnologies de l' informació. Especialitzada en empreses del sector de la gastronomia, entre els seus clients es troben restaurants com elBulli, Inopia o Dos palillos. Entre el 2005 i el 2012 va ser la responsable de planificació, desenvolupament i coordinació de projectes tecnològics d'elBulli.
Al llarg de la formació, Vilalta oferirà una visió sobre els sistemes d'informació i procediments estàndard dits dels establiments , la necessitat de detectar punts febles, determinar fluixos de treball i automatitzar-los (que no ha d'implicar comprar la compra d' ordinadors ni programaris), fins a portar el negoci de restauració a la màxima optimització de tots els recursos (taules, serveis, recursos humans, mitjans de producció o maquinàries , ...) d'una manera conscient, estudiada, escalable, respetuosa i plaent per a treballadors, comensals, propietaris. Es tracta de l'aplicació del concepte anglès Business Intelligence, Data Analysis, Process Analysis, IT alignment, etc... i que, avui dia, cal aplicar a tots els negocis, cadascú en el seu grau necessari.
Les inscripcions per participar en els cursos ja es poden realitzar trucant al 972 15 25 21 o a través d'aquest enllaç
Accions del document