Les inscripcions per als tallers de primavera de l’Aula Gastronòmica s’obren el proper dimarts 11 d’abril
El programa s’iniciarà el proper 26 d’abril amb el taller ‘Calamar de potera amb mongetes del ganxet’, a càrrec de Lluís Martínez, pescador de la Confraria de Roses. Carles Roig, xef del restaurant Can Cervera; Eva Rodríguez, de M de Xocolata; Albert Lorenzo, de la Postreria Roses; la xef de les flors Iolanda Bustos; el pescador de la confraria rosinca Josep Avellaneda; i Evarist March, botànic del Celler de Can Roca, participaran també en aquesta edició.
Un tast de vins monovarietals i d’autor d’Empordàlia a càrrec de Mauro Bonamassa i el taller d’elaboració de ratafia impartit per Guillem Castañé d’Emporarom, completaran la programació.
Podeu consultar la informació detallada en el díptic adjunt.
Programa tallers Aula Gastronòmica.pdf — Document PDF, 144 KB (148183 bytes)
Accions del document